عکس| راز شیوع کرونا در یک غار!
تحقیقات جدید نشان میدهد که منشا ویروس مهلک کرونا از یک غاری که خفاشها در آن زیست میکردند شیوع پیدا کرده است.
به گزارش گروه بین الملل ، ویروس کرونا که از چین شیوع پیدا کرده و قربانیان آن فراتر از هزار نفر رفته است کارشناسان را به انجام تحقیقات گسترده به منظور کشف منشاء اصلی این اپیدمی که تهدید جدی برای سلامت جهان نیز نامیده شده، واداشته است.
کارشناسان این حوزه طی تحقیق جدیدی دریافتند که احتمال میرود ویروس کرونا از یک غار خفاش که برای نخستین بار توسط دانشمندان چینی در ۱۶ سال پیش کشف شده بود، شیوع پیدا کرده است.
محققان موسسه ویروس شناسی «ووهان»، جزء اولین کسانی بودند که ویروس «سارس» و خفاشها را در مطالعه سال ۲۰۱۴ بعد از انجام تحقیقات در غاری در استان «یوننان» مرتبط خواندند.
در مطالعه انجام شده محققان نمونه های مدفوع خفاشها را مورد آزمایش قرار دادند و دریافتند مدفوع این حیوانات حامل صدها نوع مختلف از ویروس کرونا بوده است.
«شی ژنگلی»، یکی از محققان در این مطالعه نشان داده که ویژگیهای بدست آمده از مدفوع خفاشها تقریباً با ویروس کرونا که هم اکنون چین را با بحران روبرو ساخته، مشابه است.
این محقق توالی ژنوم ویروس کرونا را با نتایج مطالعه ۲۰۰۴ مورد بررسی قرار داده و دریافته که ۹۶ درصد از این ژنوم با ویروس موجود در مدفوع خفاشهای نعل اسبی برابری میکند.
دانشمندان بر این باورند که این نخستین بار از انتقال این ویروس از حیوان به انسان است که به دلیل کشتار حیوانات در بازار فروش حیوانات وحشی در شهر «ووهان» چین رخ داده است.
اما با این وجود دانشمندان هنوز نتواسته دقیقاً بگویند چه حیوانی اولین بار این ویروس را به انسان انتقال داده است.
خفاشها در کنار مار و مورچه خوار پولک دار به عنوان اولین حیوانانی هستند که گفته میشود ناقل ویروس کرونا به شمار میآیند.
غاری که در سال ۲۰۰۴ توسط دانشمندان مورد مطالعه قرار گرفته است گفته میشود مکانی در نزدیکی استان «یوننان» هزار مایلی شهر «ووهان» قرار داشته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *